Циркачі на Тернопільщині "загубили" своїх клоунів

Опубліковано:
10 Жовтня, 2015 о 07:53

До жителів Кременця і району звертається із проханням керівництво Київського цирку-шапіто “ОРБІТА”  встановити місцезнаходження 2-х артистів цирку. Повітряний гімнаст(учасник шоу “УКРАЇНА МАЄ ТАЛАНТ”) Володимир Третьяков і клоун Володимир Семенов виїхали з цирку 2 дні тому. 

 



Організатори пишуть у соцмережі, що поїхали вони ймовірно в гості, в село Горинка з місцевими дівчатами (одну з дівчат звуть Світлана, місцева мешканка).

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кременець – місто жорстокої королеви (фото)

 

“Також з собою артисти цирку взяли дресированого когута у чоботях. Протягом 2 днів з ними немає ніякого зв’язку. Прохання до всіх, хто володіє точною інформацією про місцезнаходження артистів та дресированого когута у чоботях, повідомити за тел. 050-654-73-95 (Грошову винагороду гарантуємо). Також усім, хто можливо знає у кого перебувають наші хлопці передайте їм, у разі, якщо до 16:00 сьогоднішнього дня вони з’являться до цирку, ніяких штрафних санкцій не буде, або хоча-б відправте когута у чоботях в цирк, так як він учасник одного з атракціонів. І нагадайте, будь ласка, про те, що сьогодні о 18:00-прем’єра вистави”, – пишуть організатори у групі “Типовий Кременець”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: