Чортківські прокурори побували в Копичинецькій колонії

Опубліковано:
27 Січня, 2016 о 20:13

На сьогоднішній день  прокурорський нагляд за додержанням законів при виконані судових рішень у кримінальних справах, застосуванні інших заходів примусового характеру, пов’язаних з обмеженням свободи громадян є одним із важливих напрямків роботи щодо дотримання прав та свобод засуджених до позбавлення волі.

 



Керівник Чортківської місцевої прокуратури Олег Рекуш та перший заступник керівника Чортківської місцевої прокуратури Андрій Придруга з робочим візитом відвідали Копичинську виправну колонію управління ДПтС України в Тернопільській області (№112), в якій відбувають покарання засуджені чоловіки.

 

В ході візиту прокурори ознайомилися з умовами відбування покарання засуджених, додержання їх конституційних прав. Після чого здійснили прийом засуджених з особистих питань.

 

Скарг на умови тримання, харчування, медичне обслуговування та комунально-побутове забезпечення не надходило.

 

За результатами відвідування було підбито підсумки роботи та обговорено плани подальшої роботи щодо дотримання в установі вимог чинного  законодавства.

 

Тарас Орішко,
заступник начальника  відділу СВПР
Копичинської виправної колонії (№112)
управління ДПтС України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: