Комуністична партія у Тернополі керує досі! Місцеве відділення «Укрпошти» сьогодні очолює неодноразовий кандидат у депутати від Комуністичної партії України (а також регіонал) Юрчишин Василь Іванович.

 



«Легенди» про партійне перебіжництво і любов до наживи цього чиновника ширяться вже не один рік (https://ord-ua.com/2014/12/24/zlodijkuvatij-direktor-ternopilskoi-direktsii-udppz-ukrposhta-yurchishin-vasil-ivanovich-komunistichnij-hameleon-ta-pereverten/). Але пан Василь і досі займає «жирну» посаду. Здавалося б, яке відношення має пошта до влади? Проте саме це державне підприємство є головним посередником між тою ж владою, про чию роботу пишуть у пресі, та громадянами нашої країни. Тому як мінімум дивно, що у завжди патріотичному Тернополі, при сьогоднішньому та попередньому націоналістичних головах облдержадміністрації, таким важливим і масштабним держпідприємством управляє член партії, яка не те, що задіяна у діяннях попередньої злочинної української влади, а й взагалі заборонена в країні.

 

Невже Степан Барна та його попередник-свободівець Олег Сиротюк не знайшли гідної заміни комуністу? Невже сьогодні, після Революції Гідності та кривавої війни на Сході українці повинні отримувати інформацію із рук представника злочинного режиму? Чому не бачить цього (чи таки бачить і мовчить) державна влада?

 

Відповіді на ці запитання журналістам хотілося б почути від сьогоднішнього голови облдержадміністрації, представника президентської партії Степана Барни. Адже постаті з таким минулим у державних структурах, в першу чергу, компроментують його та його партійного боса.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: