Бійці АТО в Широкино (Донецької області) кровно розквиталися з зухвалими росіянами, які відчули себе в колись курортному українському селищі як вдома.

Як розповів в Facebook один з добровольців і волонтерів Широкино Олександр Макаренко, в один із днів, коли російські терористи пішли купатися до Азовського моря, українські бійці підстерегли і зарізали “12 бурятів” ножами.



За словами Макаренка, наказ “не стріляти”, який панує зараз в демілітаризованому Широкино, воїни не порушили.

“Вже ні для кого не секрет, що в одному з населених пунктів на букву” Ш “заборонили стріляти навіть із стрілецької. Причому з обох сторін, з боку” Сепар “аж до розстрілу за порушення наказу Захарченко. Так от, в н.п . на букву “Ш” “Сепар” немає, ходять конвої всякі, але стріляти не можна. “Сепар” просікли цю справу і ходять на пляж щодня, звідки у місцевих бурятів море (Байкал-озеро). Матом криють, пальцями тикають, загалом , ведуть себе як вдома Наших це бісить, але стріляти не можна І ось в один прекрасний сонячний день “Сепар” спокійно купаються, хто ж їх зачепить, а не тут-то було Наші тихо підійшли і зарізали ножами 12 бурятів”, … – пише волонтер.

Він підкреслив, що наказу бійці не порушили, але ворогів знищили.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: