Богдана Перевізник – краща студентка Тернопільщини

Опубліковано:
28 Листопада, 2014 о 19:22

Вихованка Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського Богдана Перевізник стала кращою студенткою України 2014 року в Тернопільській області. Під час цього конкурсу молоді люди з тернопільських вищих навчальних закладів змагалися у своїх талантах, знаннях, вміннях у восьми номінаціях. Богдані вдалося справити враження на журі і стати кращою.

 



«Від нашого університету брало участь двоє студентів – я і Тетяна Іваницька, яка навчається на другому курсі. Загалом було вісім номінацій, зокрема «Кращий студент – Інтелект», «Кращий студент – Громадський діяч», «Кращий студент у творчості», «Кращий студент у комплексній характеристиці» та інші. Я отримала перемогу в номінації «Кращий студент у комплексній характеристиці». Інша наша представниця – Тетяна Іваницька – отримала перемогу в номінації «Кращий студент – Інтелект», що також є достойним досягненням. До речі, цей захід організували громадська організація «Файне місто», регіональні представники громадської організації «Студентська республіка» і Тернопільський студентський магістрат», – розповіла Богдана Перевізник.

 

Організатори підготували для учасників шість конкурсних завдань. Спершу потрібно було представити себе у довільній формі. Потім продемонструвати один із своїх талантів. «Моїм талантом є володіння різними мовами. Власну презентацію подала англійською, польською, іспанською, грузинською і латинською. Також журі оцінювало нас у конкурсі на кращий проект у соцмережі. Потім ми демонстрували відео про свій найкращий день зі студентського життя. Ще одним конкурсним завданням були відповіді на запитання від оргкомітету. Мені довелося дати відповідь з приводу того, які заходи влади можуть посприяти розвитку національної свідомості в студентів. Останнім був конкурс, в якому ми мали змогу продемонструвати власні проекти. Мій проект стосувався того, аби молоді медики могли отримати доступ до різних можливостей для роботи і самовдосконалення в Україні і за кордоном загалом», – додала Богдана Перевізник.

 

Ми ж вітаємо наших чарівних дівчат із гідним представленням ТДМУ на цьому конкурсі і бажаємо їм подальших успіхів!

Прес-служба Тернопільського державного медичного

університету імені І.Горбачевського.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #медична академія, #новини тернопільщини, #перевізник, #студентка, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: