Біля Головного управління ДФС відбулась акція протесту

Опубліковано:
21 Жовтня, 2015 о 13:23

Вчора, 20 жовтня біля Головного управління ДФС у Тернопільській області відбувся мітинг працівників КП ТМ «Тернопільміськтеплокомун- енерго». Акція протесту була запланована, про що працівники підприємства заздалегідь письмово повідомили Головне управління ДФС в області.

 



Вимога учасників акції полягала у поверненні ПДВ в розмірі шести мільйонів гривень Державною фіскальною службою України КПТМ «Тернопільміськтеплокомуненерго».

 

Керівництво Головного управління ДФС в області та Тернопільської ОДПІ запросили ініціативну групу учасників мітингу для проведення спільних консультацій щодо заявленого питання та вирішення існуючої проблеми.

 

Ініціативну групу проінформували про перебіг процесу відшкодування заявлених коштів. Зокрема, повідомили, що за результатами проведеної виїзної документальної перевірки уточнюючого розрахунку з податку на додану вартість за лютий поточного року підтверджено задекларовану суму бюджетного відшкодування на розрахунковий рахунок в сумі 6 млн. гривень. ГУ ДФС у Тернопільській області листом від 22.09.2015 року включено зазначену декларацію до можливих обсягів відшкодування для розгляду на рівень ДФС України.

 

На даний час питання відшкодування ПДВ знаходиться на погодженні в ДФС України.

 

В результаті проведеного діалогу досягнуто домовленості про те, що керівництво Головного управління докладе максимум зусиль для повернення коштів в найкоротший термін.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: