Бережанським безробітним розповіли про легальну зайнятість

Опубліковано:
30 Червня, 2015 о 17:36

У Бережанському районному центрі зайнятості відбувся інформаційний семінар «Легальна зайнятість», на якому були присутні 4 особи з числа вимушених переселенців та 2 демобілізованих учасників АТО.

 



Провідний юрисконсульт центру зайнятості поінформувала присутніх про правові відносини у сфері зайнятості, а саме про порядок укладання трудового договору, цивільно-правової угоди, контракту, тощо. Наголосила на перевагах легальної зайнятості в Україні та застерегла від можливого шахрайства при працевлаштуванні.

 

У заході взяла участь провідний фахівець з соціальної роботи районного центру соціальної служб у справах сім’ї, дітей та молоді Олеся Олексишин.

 

– Бережанський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді надає соціально-психологічну підтримку внутрішньо переміщеним особам з АР Крим, Донецької та Луганської областей і членам родин осіб, які знаходяться а зоні АТО, – звернулась до присутніх пані Олеся. – Особливу увагу звертаємо на інформаційну соціальну і психологічну роботу з особами, які перебувають у стресовій ситуації.

 

До речі, за сприяння ЦСССДМ 12 сімей переселенців отримали речову допомогу, 15 дітей, батьки яких знаходяться в АТО, взяли участь в обласній акції «Великдень іде» та отримали путівки у літні табори відпочинку.

 

Учасники заходу, а особливо особи з числа вимушених переселенців та демобілізовані учасники АТО, задавали чимало запитань та розповідали про нелегкі життєві обставини, в яких опинились.

 

– Коли є люди, які готові допомогти, підтримати, порадити, то усі труднощі можна подолати, – зазначив один з учасників семінару.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: