Аваков назвав міста України, яким загрожують теракти

Опубліковано:
26 Листопада, 2015 о 07:44

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що в Києві, Харкові, Дніпропетровську, Львові та інших містах готуються терористичні атаки і провокації з використанням вогнепальної бойової зброї та вибухових пристроїв.

 



Про це Аваков написав у соцмережі Facebook.

 

“З урахуванням серії терористичних атак в Європі, активізації окупаційних сил на сході країни, з урахуванням високих ризиків терористичної загрози, мною прийнято рішення про переведення всіх правоохоронних структур на посилений режим роботи.

 

Вживаються всі необхідні заходи для забезпечення безпеки громадян, а також забезпечення безпеки функціонування ключових об’єктів інфраструктури і життєзабезпечення “, – запевнив міністр.

 

Він також закликав громадян України бути уважними в місцях проведення масових заходів та акцій і негайно інформувати правоохоронні органи про осіб, поведінка яких викликає підозру, або про підозрілі предмети, зброю.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У зв’язку з терактами, тернопільські правоохоронці переходять на посилений режим

 

“Спеціально звертаюся до мітингувальників, які проводять зараз акції в центрі столиці. Ваші форми протесту сьогодні надзвичайно уразливі для провокацій і терористичних ризиків. Ви несете відповідальність за безпеку людей. Прошу вас прийняти всі необхідні рішення, для того, щоб не було ні найменшої можливості використовувати ваше конституційне право на протест як ширму для виконання терористичного акту. Ціна людського життя занадто висока. Давайте в ці непрості дні разом думати про безпеку “, – написав Аваков.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: