Архієпископ Нестор звершив чин похорону прот. Мирона Драбика

Опубліковано:
23 Листопада, 2014 о 16:44

19 листопада 2014 року, на 77-му році життя, після важкої хвороби, відійшов у вічність клірик Свято-Преображенського храму м. Тернополя, духівник священнослужителів Тернопільського благочиння протоієрей Мирон Драбик.

 



19 листопада, ввечері, архієпископ Тернопільський, Кременецький і Бучацький Нестор очолив панахиду за спокій душі новопреставленого протоієрея Мирона Драбика.

 

Його Високопреосвященству співслужили: настоятель Свято-Преображенського храму м. Тернополя протоієрей Богдан Комарницький, секретар єпархії протоієрей Олексій Головацький, благочинний м. Тернополя протоієрей Борис Солтис та духовенство Тернопільського благочиння.

 


 

Після панахиди, слово в пам’ять новопреставленого священнослужителя виголосив отець Богдан. Протягом ночі, біля труни отця Мирона невпинно читалося Святе Євангеліє.

 

20 листопада 2014 року, високопреосвященнійший архієпископ Нестор звершив заупокійну Божественну літургію у Свято-Преображенському храмі м. Тернополя.

 

Високопреосвященнійшому владиці співслужило духовенство Тернопільського благочиння. Після заамвонної молитви, соборне духовенство, на чолі з владикою Нестором, звершило чин похорону священнослужителя.

 

Незважаючи на будній день, провести в останню путь приснопам’ятного протоієрея Мирона прийшло чимало його духовних чад та прихожан.

 

Поховали отця Мирона на Підгороднянському кладовищі м. Тернополя.

 


 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #мирон драбик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #похорон, #тернопіль, #тернопільські новини, #УПЦ КП
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: