Аграрії знову змушені прийти під стіни Верховної Ради

Опубліковано:
23 Грудня, 2015 о 22:33

Під стінами Верховної Ради України, починаючи з 10:00,  24 грудня мітингуватимуть 25 тисяч аграріїв.

 



Досі незрозуміла позиція уряду і парламенту щодо вимог, озвучених представниками галузі під час масової акції протесту 17 грудня. Тому Страйковий комітет ухвалив рішення про проведення мирної акції протесту в день можливого голосування за бюджет – 24 грудня.

 

Аграрії вимагають збереження спеціального режиму ПДВ та спрощеної системи оподаткування як основи для стабільного функціонування аграрного сектору. Вони вважають неприпустимим обговорення змін до Податкового законодавства та бюджету без участі профільних аграрних асоціацій, представників фермерського руху та людей, чиє життя безпосередньо залежить від стабільної роботи аграрного сектору.

 

Учасники мітингу нагадають парламентарям,що в наслідок необдуманих поправок до Податкового кодексу, запропонованих урядом, вже з Нового року може відбутися різке подорожчання м’ясної та молочної продукції українського виробництва до 40 %. Понад 100 тисяч самозайнятих селян та працівників переробних підприємств втратять роботу. Національна валюта стрімко знеціниться внаслідок різкого скорочення виробництва в основній бюджетоутворюючій галузі, котра формує майже 30 % ВВП і дає більш, ніж третину валютних надходжень.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: