Аграрії оголошують старт загальнонаціонального страйку

Опубліковано:
9 Грудня, 2015 о 09:43

9 грудня, о 12.30 в УНІАН відбудеться прес-конференція «Загальнонаціональний страйк аграріїв: хто стоїть за знищенням фермерства в Україні, і чим це загрожує для  українців?»

 



Аграрії розкажуть про масштабні акції протесту, які відбудуться 10 грудня по всій території України. Сільгоспвиробники протестуватимуть проти намірів уряду скасувати пільги, які гарантовані Коаліційною Угодою і Програмою самого ж Уряду, прописані в Угоді про Асоціацію з ЄС та погоджені з СОТ. До того ж зміна податкової бази наприкінці року на наступний рік суперечить чинному законодавству.

 

Чому податкові зміни загрожують обвалом гривні та зникненню з полиць магазинів молочної та м’ясної продукції?  Скільки підприємств закриється і скільки людей опиняться на вулиці?

 

Якими будуть ціни на продукти харчування після Нового Року? Що потрібно робити, щоб врятувати гаманці українців і економіку країни?

 

У заході візьмуть участь представники аграрної галузі, голови профільних асоціацій, політики.  

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: