Афера на півмільйона. Правоохоронці затримали шахрайку, яку розшукували 5 років

Опубліковано:
24 Травня, 2016 о 10:24

Ще у 2005-му підозрювана і її спільниця займалися оформленням кредитів на сторонніх людей. Жінки працювали у філії одного з банків у Кременці, одна займала посаду економіста, а інша була керуючою відділенням. Остання й оформляла фіктивні кредити на основі незаконно здобутих документів, економіст освоювала кошти.

 



«Темні» справи обох жінок виплили аж черз три роки, коли вище керівництво банку виявило, що термін погашення кредитів закінчився, а грошей ніхто не повертав. У тривогу забили й ошукані власники документів, від яких вимагали погашення кредиту, якого вони не брали. Усього правоохоронцям відомо про 30 таких справ. А шахрайки, які ошукали банк і людей на суму майже 500 тисяч гривень, зникли. Їх оголосили у міждержавний розшук.

 

У 2012 одну з жінок знайшли в Росії. Її екстрадували в Україну. Відбувся суд, який, зваживши на те, що у жінки двоє неповнолітніх дітей, обрав їй покарання у вигляді домашнього арешту. Іншу аферистку правоохоронцям вдалося затримали лише зараз. На даний час вона перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Їй загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: