Яценюк очолив рейтинг народних антипатій, обігнавши "регіоналів"

Опубліковано:
23 Січня, 2016 о 15:18

Прем’єр-міністр України очолив рейтинг народної антипатії. Про це свідчать дані опитування Центру досліджень IRI, зазначають Патріоти України.

 



Так, 62% українців відповіли, що ставляться до прем’єра вкрай негативно. Лише 1% громадян ставиться до нього вкрай позитивно.

 

На другому місці – колишній регіонал Олександр Єфремов з 58%. На третьому – нардеп від “Опозиційного блоку” Юрій Бойко з 57%.

 

Четверте місце розділили олігархи Рінат Ахметов та Ігор Коломойський (по 52% опитаних висловили своє вкрай негативне ставлення до них). На п’ятому місці опинився лідер партії ВО “Свобода” Олег Тягнибок з 50% антипатій.

 

Слід зазначити, що у трійку політиків, до яких українці ставляться позитивно, потрапили львівський мер Андрій Садовий, голова Одещини Міхеїл Саакашвілі та голова Закарпаття Геннадій Москаль.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: