27 серпня, у день Воздвиження Чесного Хреста, бійці спеціального батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Тернопіль» вчергове вирушили на Схід. 

 



Батальйон «Тернопіль», який, в основному, складається з добровольців – майданівців, колишніх військовослужбовців, пенсіонерів органів внутрішніх справ – захищає цілісність нашої держави на Сході , виконуючи завдання чергування на блокпостах та дотримання громадського порядку.

 

Проводжали бійців колеги, друзі та рідні, а також небайдужі земляки, які з початку заснування підтримують тернопільський батальйон.

 

Долучився до забезпечення батальйону запчастинами для ремонту машин, а також продуктами харчування один із його бійців, активіст «Громадського руху «Народний контроль» Володимир Болєщук.

 

Значний внесок у спорядження батальйону надав директор компанії Вікнар’off Володимир Бліхар. Саме завдяки підтримці підприємця, хлопці отримали електроінструменти, бензопилу, обігрівачі, та іншу електротехніку, потрібну у повсякденному вжитку. 

 

Олександр Богомол, начальник УМВС України в Тернопільській області, подякував компанії Вікнар’off за постійну підтримку батальйону. Тернополяни бажають правоохоронцям достойно виконати свій обов’язок і повернутися додому здоровими.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: