Вівтрок, 5 липня став рекордним за кількістю аварій на дорогах області. Їх на автошляхах Тернопільщини сталося 5. Причини цих ДТП – порушення правил дорожнього руху і необережність водіїв.

 



В селі Шляхтинці  Тернопільського району “ВАЗ-2107” зіткнувся з невстановленою автівкою синього кольору. Водій невідомого транспорту з місця пригоди втік, а заявник отримав травму ока.

 

Травми отримали й учасники ДТП на вулиці Степана Будного у Тернополі. Там зіткнулися автомобілі –  “AUDI А80” та “ВАЗ-21013”. З місця аварії бригада швидкої до дитячої лікарні із забоєм м’яких тканин щоки та пошкодженням зап’ястя госпіталізували пасажира з “Жигулів” – однорічного хлопчика.

 

Повідомлення про ДТП надійшло в Тернопiльське районне відділення поліції від жителя села Івашківці Зборівського району. Аварія трапилас і на автодорозі в селі Озеряни Бучацького району, де також не розминулися автомобілі. Ще одне повідомлення про аварію з травмованими надійшло від тернополянки. Жінка повідомила, що керуючи автомобілем “CHERY”, на дорозі Доманове-Коваль-Чернівці-Теребовля, в смт. Велика Березовиця збила людину. Травмований – житель Гусятинського району, 1957 року народження. Переломи, забої, рвані рани та інші ушкодження отримало четверо мешканців Тернопільщини в результаті дорожньо-транспортних пригод.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: