Ми докладемо максимум зусиль, аби перемогти i залишити у спадок нашим дiтям вiльну i безпечну, розвинену i демократичну Україну

Опубліковано:
6 Лютого, 2024 о 19:19

Служба безпеки України сьогоднi робить надважливий внесок у захист країни. Контррозвiдники, бiйцi ЦСО «А», слiдчi, кiберфахiвцi, оперативники, аналiтики – усi спiвробiтники СБУ об’єднанi метою наближення нашої Перемоги.

Разом iз побратимами iз Сил безпеки та оборони ми нищимо окупантiв на передовiй, лiквiдовуємо загарбникiв i воєнних злочинцiв, проводимо унiкальнi спецоперацiї, якi без перебiльшення змiнюють картину вiйни. Свiдчення цього – пiдриви не лише Кримського мосту, але й багатьох вiйськових об’єктiв углибинi рф.



Так, бiйцi СБУ воюють у найгарячiших точках фронту. Вони знищили росiйської бронетехнiки бiльш нiж на 1 млрд доларiв i серед них – понад 500 танкiв. Ми активно працюємо i використовуємо БПЛА. Тож серед наших цiлей системи ППО та вiйськовi об’єкти в окупованому Криму.

Нашi унiкальнi розробки морських дронiв «Sea baby» та «Мамай» змiнили розташування сил на Чорному морi. Зокрема, вразили 8 кораблiв Чорноморського флоту росiї.

Надважливими були нещодавнi спецоперацiї СБУ на трьох росiйських нафтопереробних заводах – у волгоградi, туапсе та ленiнградськiй областi. Цi удари дуже вiдчутнi для рф – як мiнiмум на третину скоротився росiйський експорт нафтопродуктiв.

Також ми ефективно протидiємо як зовнiшньому, так i внутрiшньому ворогу. До прикладу, викрили 47 агентурних мереж рф.

Це – лише деякi приклади нашої роботи за рiк. Загалом результатiв багато. Прийде час i ми обов’язково розкажемо про нашi спецоперацiї детально. А поки що СБУ зосереджена на головнiй метi – якомога швидше вигнати окупантiв з нашої землi.

За таких обставин викликають справжнє обурення дiї окремих спiвробiтникiв Департаменту захисту нацiональної державностi. На жаль, проведення заходiв iз протидiї органiзованiй наркозлочинностi призвело не лише до отримання iнформацiї про причетнiсть однiєї з операторок редакцiї до поширення наркотичних речовин, а також мало мiсце публiчне поширення вiдеоматерiалiв.

Наголошую – такi дiї є неприпустимими i вже спричинили низку кадрових рiшень. Серед iншого, я направив подання на звiльнення керiвника ДЗНД СБУ, а Президент України ще 31 сiчня пiдписав вiдповiдний указ.

Моя позицiя однозначна – не можуть вчинки окремих спiвробiтникiв перекреслювати всi тi позитивнi результати, якi має СБУ пiд час вiйни, i кидати тiнь на кожного представника Служби: i тих, хто бореться з ворогом всерединi країни, i тих побратимiв з СБУ, якi вiддають на полi бою свої життя заради України. За будь-якi незаконнi дiї має бути покарання.

Я пишаюся бойовими побратимами СБУ – тими, хто виконує реальнi бойовi задачi, реально ловить колаборантiв та зрадникiв, реально знищує окупантiв та протидiє злочинностi.

Це i є справжнє обличчя дiєвої i фахової Служби безпеки. I я, як керiвник СБУ зроблю все можливе, аби кожне ЗМI могло працювати в Українi вiльно. Сьогоднi ми не просто будуємо оновлену СБУ, а захищаємо демократичнi цiнностi, серед яких – свобода слова i незалежнiсть медiа. Для мене особисто вiднинi це надпрiоритет!

Саме цим наша країна вiдрiзняється вiд авторитарної росiї. I вiдрiзнятиметься надалi. Бо ми докладемо максимум зусиль, аби перемогти i залишити у спадок нашим дiтям вiльну i безпечну, розвинену i демократичну Україну.

Голова СБУ, генерал-лейтенант Василь Малюк.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: