“Acting for survivors” до забігу “Acting for survivors”, який відбувся під час в межах Міжнародної акції “16 днів активізму проти насильства”. Мета цього заходу – привернути увагу до насильства, яке чинять російські військові.

Участь у забігу взяли працівники благодійного фонду «Карітас» та підлітки – учасники проєкту: “Діти та війна: соціально-педагогічна робота з дітьми та молоддю”.

Акція “16 днів активізму проти насильства” щороку відбувається з 25 листопада до 10 грудня у понад 100 країнах світу з 1991 року. Її метою є активізація спільних зусиль задля безальтернативної протидії всім формам насилля. Україна долучилася до акції з 2001 року. Захід організований UNFPA, Фондом ООН у галузі народонаселення, у партнерстві з громадською організацією Асоціація експертів із запобігання та протидії гендерно зумовленому насильству (GBV Асоціація експертів) у межах проєкту «Міста, вільні від домашнього насильства» за підтримки уряду Канади (Embassy of Canada to Ukraine) та Великої Британії (British Embassy Kyiv), – розповіли представники тернопільського Карітасу.

null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карітас
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: