ДСНС створює єдину інформаційну систему захисних споруд, яка буде у застосунку «ДІЯ»

Опубліковано:
14 Жовтня, 2023 о 12:15

ДСНС створює єдину інформаційну систему захисних споруд цивільного захисту. Цю систему планують розмістити у мобільному застосунку «Дія».

Планують, що цей ресурс запрацює уже за кілька тижнів, – поінформували в ДСНС України.



«Інформаційна система розробляється за фінансування Проєкту USAID ГОВЕРА «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування», який реалізується компанією DAI Global, LLC. Впровадження системи надасть громадянам можливість бачити найближчі та найзручніші для них укриття на єдиному ресурсі зі зручним інтерфейсом. До адміністрування системи планується залучити представників обласних, районних державних адміністрацій, органів місцевого самоврядування, а також територіальних органів ДСНС. Надалі цю систему планується інтегрувати в мобільний застосунок «Дія». Відповідні переговори відомство наразі веде з Міністерством цифрової трансформації», – повідомив директор Департаменту організації заходів цивільного захисту ДСНС України Віктор Вітовецький.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дснс
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: