Микола Люшняк привітав учасників патріотичного табору «Легіон-25», який відбувається на Тернопільщині

Опубліковано:
18 Серпня, 2023

На Тернопільщині розпочався Крайовий виховно-вишкільний табір «Легіон-25». Упродовж двох тижнів понад 70 пластунів з різних куточків України вивчатимуть військову топографію, тактичну медицину, самооборону, стрільбу зі зброї, опановуватимуть навички з радіозв’язку та керування безпілотними літальними апаратами.

Ці вміння допомагають формувати самодостатніх та сильних українців, які готові розвивати державу і боронити її від ворога, наголосив народний депутат, лідер волонтерського штабу «Українська команда» на Тернопільщині Микола Люшняк.

Політик привітав учасників з відкриттям табору

– Самовиховання, всебічний розвиток та патріотичність – за такими принципами вже понад сто років «Пласт» виховує свідомих громадян. Вони люблять Україну працюють задля її добра! Сьогодні сотні пластунів у складі ЗСУ боронять державу від агресора. На жаль, десятки з них віддали в цій боротьбі найдорожче – своє життя. «Легіон-25» – це місце, де закладається міцний фундамент нашого майбутнього. Тому важливо підтримувати патріотичні вишколи та допомагати у їх організації, – наголосив Микола Люшняк.  

Нагадаємо, здійснення військово-патріотичного виховання молоді, популяризація військової служби та Збройних сил України, це – основи виховання молоді, які передбачені в Стратегії національно-патріотичного виховання та у законі України «Про основні засади державної політики у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності». 

null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #микола люшняк, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #Українська команда
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: