З нагоди Міжнародного дня молоді, який відзначають 12 серпня, тернополян запрошують на святкові заходи, – розповіли у міській раді.

Зокрема, 11 серпня відбудеться фестиваль мистецтв «НамалюйТЕ». Його проведуть на вулиці Олени Кульчицької (під аркою). Початок в 13:00 год. Охочі зможуть взяти участь у створенні муралу, намалювати власний малюнок на мольберті і долучитися до створення артфотозони.

12 серпня тернополян і гостей міста очікують кілька святкових подій.

«На Єлисейських полях 12 серпня о 13:30 год. Розпочнеться зустріч «ПознайомТЕся» із громадськими організаціями. Учасників пригощатимуть лимонадом, відбудеться презентація діяльності громадських організацій. Також цього ж дня на Єлисейських полях о 21:10 год розпочнеться кінопоказ просто неба «ВідпочивайТЕ» українського фільму «Атлантида» 2019 року. Режисер – Валентин Васянович. У фільмі ролі зіграли непрофесійні актори — ветерани АТО, волонтери, солдати ЗСУ», – розповіли організатори.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #день молоді, #День молоді у Тернополі
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: