В ЗУНУ привітали з Днем молоді

Опубліковано:
14 Серпня, 2023

З Міжнародним днем молоді! Молодь України – наше майбутнє. Вона амбітна й вільна, яка впевнено долає виклики, відповідає за свої вчинки, діє свідомо й налаштована патріотично!

Дорогі юнаки і дівчата Західноукраїнського національного університету! Ваша молодість обпалена війною, проте незламність й нескореність ваших сердець дають сили жити сьогоднішнім днем та реалізовувати сміливі плани, навчатися та вдосконалюватися, пізнавати та самостверджуватися.

Вітаючи вас із Міжнародним днем молоді, бажаю, щоб Ваші думки завжди були незалежними, а кожна мить була наповнена ентузіазмом та новими особистими перемогами.

Щодня знаходьте у собі натхнення працювати й зростати на благо нашої держави. Будьте ініціативними, мудрими та справедливими, адже молодість – це мрія, це – надія, це – тяжіння до подвигу, це – великі плани й початок всіх перспектив!

Ректор Оксана Десятнюк

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #день молоді, #ЗУНУ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: