Як знаходити трендові товари для продажу в інтернеті

Опубліковано:
10 Липня, 2023 о 15:01

Замовляючи створення інтернет-магазину під ключ, важливо мати уявлення, якою буде ваша стратегія на ринку. Треба не тільки правильно обрати нішу, але і знайти трендові товари для продажу. Про те, як це зробити, розповідаємо в статті. Отже, розберемо основні способи.



Інструменти Google

З допомогою Google Trends ви зможете проаналізувати попит на окремі групи товарів, моделі, чи бренди.

Сервіс безкоштовний, він дає можливість порівняти популярність кількох запитів, оцінити інтерес до товарів у конкретних регіонах. Оскільки Google акумулює велику кількість даних, у вас буде можливість прослідкувати попит за рік по величезній кількості запитів. Це може бути конкретна модель гаджета, марка одягу чи інший товар. 

Маркетплейси 

На більшості маркетплейсів є розділ з назвою Популярні товари чи Бестселлери. Тут відображаються речі, які найчастіше шукають та купують. Щоб знайти варіанти трендових товарів, подивіться результати у вкладці Бестселери. За можливості відфільтруйте видачу, щоб залишити необхідну вам категорію. 

Якщо розділу з популярними товарами немає, можна відсортувати товари за кількістю замовлень чи кількістю відгуків. 

Соцмережі та тематичні сайти 

Ви можете знайти кілька майданчиків, пов’язаних з нішею, в якій працює ваш інтернет-магазин, та відстежувати їх. Якщо там починають багато обговорювати якусь новинку, обов’язково придивіться до неї і розгляньте можливість додати до асортименту. 

Дві основні помилки в пошуку трендів 

Аналізуючи ринок, не варто плутати тренд із сезонністю. Наприклад, якщо всі починають купувати теплі куртки, це не значить, що необхідно робити ставку саме на них. Звісно, ви можете скористатись сезонністю попиту. Але її можна спрогнозувати і триватиме вона менше, ніж тренд. 

Інший важливий момент і популярна помилка це плутати тренд і активне просування. Важливо виділити вплив активної реклами, знижок та інших маркетингових технік на кількість замовлень того чи іншого товару. Якщо зробити з цим помилку, ви закупите товар, який не користується надто великим попитом і в просування якого доведеться вкласти значні суми грошей. 

Висновки

Обов’язково слідкуйте за трендовими товарами, щоб оптимізувати асортимент магазину. Це допоможе підвищити рентабельність вашого маркетингу і бізнесу загалом, досягти значного росту продажів

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #інтернет-магазин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пошук, #тернопіль, #тернопільські новини, #товари
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: