Між Тернопільським військовим коледжем і ГУ ДСНУ у Тернопільській області підписано меморандум про співпрацю

Опубліковано:
2 Травня, 2023 о 20:15

2 травня у Головному управлінні ДСНС України у Тернопільській області відбулась робоча зустріч начальника Тернопільського коледжу полковника Вадима Ластовицького з начальником Головного управління ДСНС України у Тернопільській області Віктором Маслеєм.

Піч час зустрічі керівники обговорили питання щодо подальшої співпраці, підписання Меморандуму, а також, про створення нового та якісного безпекового проєкту для учнів коледжу щодо опанування навиків рятувальників. Про це повідомляють на сторінці коледжу у соціальній мережі. 



Під час візиту для представників коледжу була проведена цікава екскурсія в музей управління, де знаходяться різноманітні пам’ятки з пожежно-рятувальної справи від часів епохи князів і до сьогодення. Як зазначив полковник Вадим Ластовицький, такі зустрічі є плідними та ефективними.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дснс, #ластовицький, #маслей, #Тернопільський військовий коледж
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: