Судитимуть тернополянку, яка в’їхала у Катедру

Опубліковано:
10 Вересня, 2022 о 18:39

Слідчі Головного управління Нацполіції Тернопільщини спільно з працівниками сектору захисту інтересів суспільства і держави під процесуальним керівництвом окружної прокуратури  скерували до суду обвинувальний акт щодо тернополянки, яка під дією наркотичних речовин на авто пошкодила пам’ятку національного значення.

За даними досудового розслідування, уночі, 23 квітня 2022 року водійка автомобіля Audi у стані наркотичного сп’яніння сіла за кермо та, порушуючи загальноприйняті моральні норми, протаранила двері собору Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці.  Вона проїхала на авто аж до плащаниці всередині церкви.



Невдовзі жінці оголосили підозру згідно ст. 178 та ч.3 ст 298 Кримінального кодексу України – за пошкодження релігійних споруд чи культових будинків та обрали міру запобіжного заходу в суді — тримання під вартою з правом внесення застави.

Також суд зобов’язав її пройти лікування від наркозалежності.  

Наразі досудове розслідування кримінального провадження завершено. Шкода, заподіяна  релігійній громаді, відшкодована повністю. Покарання порушниці невдовзі обиратиме суд.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: