На Тернопільщині попрощалися із захисником України Андрієм Ярощуком

Опубліковано:
10 Вересня, 2022 о 18:39

На Тернопільщині в останню дорогу провели захисника України Андрія Ярощука. Він був родом із села Матвіївці Великодедеркальської громади. Боєць отримав важкі поранення, виконуючи бойове завдання на Дніпропетровщині, і через 3 дні, 12 серпня, помер.

Андрія поховали у рідному селі. Попрощатися із воїном прийшли рідні, друзі, знайомі, односельці. Вони на колінах зустріли траурний кортеж з тілом бійця.



У військового залишилися дружина та двоє доньок, – розповіли представники Великодедеркальської громади.

«Важко прощатись з найкращими… Андрій Васильович Ярощук без вагань пішов боронити рідну землю. Та клятий ворог забрав життя сина, чоловіка, тата, брата… Сьогодні В Дедеркальській громаді попрощались з Героєм, провести в останню путь якого прийшло більше ніж тисяча людей – родичі, друзі, односельчани, небайдужі жителі громади, військові, влада, духовенство. За традицією, під гімн, у виконанні військового оркестру, труну покрили жовто-блакитним прапором, який потім передали матері. Поховали Героя на місцевому кладовищі під залп почесної варти. Висловлюємо свої щирі співчуття близьким та рідним покійного. Царство Небесне та вічний спокій! Героям слава! Героям слава! Героям слава!», – йдеться на сторінці громади у мережі Facebook.

null
null
null
null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: