На Тернопільщині шахраї виманюють кошти під приводом продажу дров

Опубліковано:
9 Вересня, 2022 о 20:10

На Тернопільщині шахраї виманюють кошти під приводом продажу дров.  

Неправдиву інформацію про продаж паливних дров вони розміщують в інтернет-оголошеннях. Після отримання передоплати за товар «продавці» зникають, – розповіли у Нацполіції Тернопільської області.



«Минулої доби у схожу шахрайську пастку потрапила жителька Підволочиської громади. Жінка в одній із соцмереж знайшла оголошення про продаж дров. Зв’язалася з продавцем, який погодився доставити товар лише після оплати. Потерпіла перекинула на банківську картку незнайомця 7000 гривень. Після отримання коштів зловмисник вимкнув свій телефон. Розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Тривають оперативно-розшукові заходи для розкриття злочину. Поліцейські застерігають жителів області від шахрайської схеми. Не перераховуйте гроші як завдаток чи передоплату за товар навіть у мінімальних розмірах. Ретельно вивчайте усю інформацію про продавця. Зазначені в оголошеннях номери телефонів перевіряйте через пошукові системи Інтернету. Не виключено, що хтось уже став жертвою шахрая і попереджає про це інших. Якщо є можливість, зустрічайтеся з продавцем особисто і розраховуйтеся за товар лише після його отримання», – кажуть у Нацполіції.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кримінал, #шахраї
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: