500 тисяч гривень виділили на укриття у закладах освіти у Чортківській громаді

Опубліковано:
21 Липня, 2022 о 07:10

500 тисяч гривень виділили на укриття у закладах освіти у Чортківській громаді на Тернопільщині. Ці кошти підуть на покращення умов у сховищах, які приймають людей під час повітряних тривог.

«500 тисяч гривень виділили сьогодні із міського бюджету на засіданні виконавчого комітету на облаштування захисних укриттів у садочках та школах Чортківської громади. Незалежно від того, у якому форматі розпочнеться навчальний процес з 1 вересня, слід суттєво покращити безпеку закладів освіти. Аби привести навчальні заклади громади до належного без пекового стану була створена робоча група. Її головне завдання – вчергове перевірити стан укриттів та потенційних приміщень, які можна буде для цього використати. Зауважимо, досі достеменно невідомо, у якому форматі розпочнеться навчання у школах Тернопільщини, зокрема Чортківської громади – онлайн чи очно», – повідомили у Чортківській міській раді.



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Гроші на укриття, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: