Повернувшись з-за кордону, пішов захищати Україну: на Тернопільщині попрощалися з Героєм Олегом

Опубліковано:
18 Липня, 2022 о 19:05

16 липня назавжди повернувся додому ще один Герой Олег Білоус. Родом з с. Велика Плавуча, Зборівської ОТГ. Йому тепер завжди буде 36.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці написала Ірина Білоус.



Рано втративши батьків (було лише 22 роки), чоловік ще зумів давати моральну опору братам та сестрам. Хоч був наймолодшим в сім’ї. Не боявся ніякої роботи, і важкою працею здобував заробіток, – пише жінка. – Після школи, закінчив Зборівський коледж імені І. Пулюя. Після закінчення коледжу, пішов добровільно служити в армію. Згодом створив власну сім’ю, де народилась чарівна донечка. Завжди виконував її найвигадливіші забаганки. Бо то ж його маленька дівчинка.

Повернувшись з-за кордону, прийняв рішення захищати нашу країну від ворога. Пройшовши підготовку в Національній академії Державної прикордонної служби України імені Б. Хмельницького в м. Хмельницький, вирушив на службу прямо до кордонів ворога. На Сумщину.

Отримавши поранення, несумісні з життям, завершив свій чин 6 липня…

Провести бойового товариша в останню дорогу приїхали друзі. Та вони не співали сьогодні веселих пісень для підняття духу, а несли його в домовині, під звуки прикордонного похоронного оркестру.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Олег Білоус
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: