По мільйону на брата: суд призначив заставу псевдоволонтерам, які збирали кошти нібито для ЗСУ

Опубліковано:
13 Травня, 2022

Тернопільських псевдоволонтерів, що використали пожертви на Збройні Сили України для власного збагачення, триматимуть під вартою.

Про це повідомляє прес-служба Тернопільської обласної прокуратури.

“Тернопільський міськрайонний суд задовольнив клопотання слідчого поліції, погоджені з прокурором, про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою з можливістю внесення понад 1 млн грн застави кожному, двом підозрюваним у використанні благодійних пожертв громадян на потреби ЗСУ для особистого збагачення під час воєнного стану”. – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 2 брати із Ланівців за зібрані на підтримку Збройних Сил України з початку війни добровільні пожертви громадян придбали для власного використання автомобілі Range Rover та Audi – Q5, а також мобільні телефони Apple IPhone 13 Pro Max та інші матеріальні цінності на загальну суму понад 2 мільйони гривень.

Триває розслідування, що здійснюють слідчі поліції під процесуальним керівництвом Тернопільської обласної прокуратури.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Волонтери Козаки, #Гроші для ЗСУ, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #суд, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: