«Рускій ваєний карабль…». Що пишуть на рекламних банерах у Тернополі

Опубліковано:
5 Березня, 2022 о 20:17

На вулицях міста можна побачити чисельні банери з підтримкою наших військових, порадами тернополянам під час війни та зверненнями до агресора. Дивіться, що пишуть на банерах в нашому репортажі.  

Партіотичні банери можна побачити в різних мікрорайонах міста. Багато з них – підтримка наших військових.  «хлопці ВИ – космос! Україна з вами!» та «Справжні супергерої носять форму ЗСУ»– можна прочитати на деяких щитах.



Тернополян закликають вступати до територіальної оборони та захищати нашу землю від окупантів.

Чимало щитів з закликами об’єднуватися. Вся країна з першого дня війни показала – ми готові боронити свою землю на передовій чи в тилу.

Є електронні щити, де можна побачити заклики до окупантів зупинитися, згадати про свою сім’ю та повертатися додому з чистою совістю.

Є Банери з цитатами Тараса Шевченка. А на деяких зображено і самого Кобзаря у військовій формі ЗСУ.

Чи не найбільше банерів по всьому місту з легендарною фразою, яка вже облетіла увесь світ. «Рускій ваєнний караблю іді на*уй». Ці банери є і на околицях, і в самому центрі міста біля парку «Топільче», і в різних мікрорайонах. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #банер, #війна, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: