Поліція розпочала кримінальне провадження за фактом пожежі на Чортківському хлібокомбінаті

Опубліковано:
29 Грудня, 2021 о 11:57

28 грудня о 18:44 до чергової частини Чортківського районного відділу поліції надійшло повідомлення від диспетчера пожежної частини про те, що по вулиці Білецькій у райцентрі горить складське приміщення комбінату хлібопродуктів. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Читайте також



У неділю рятувальники гасили пожежу двох будинків на Тернопільщині
У прилеглому до Тернополя селі вчора горів будинок, постраждав власник
Навіщо палив? Затримали хулігана, який пошкодив три автівки в Тернополі

З’ясувалося, площа займання становила 1 300 кв. м. На щастя, жертв та постраждалих немає, інформує відділ комунікації поліції Тернопільської області.

На даний момент поліцейські проводять додатковий огляд місця події, після чого буде призначено пожежо-технічну експертизу, аби встановити причину займання.

Також внаслідок пожежі на залізничну колію, що проходить впритул до хлібокомбінату, впали конструктивні елементи транспортерної лінії (подача зерна та круп) хлібоприймального підприємства. Це спровокувало затримку руху поїздів. Наразі робота залізничної колії відновлена.

Слідчі Чортківського районного відділу поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 194 (умисне знищення або пошкодження чужого майна, що або заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк від трьох до десяти років.

 

© Офіційний сайт Національної поліції: https://tp.npu.gov.ua/news/Informacziya/za-faktom-pozhezhi-na-chortkivskomu-xlibokombinati-rozpochato-kriminalne-provadzhennya/

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пожежа, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: