Солоні сирники: готуємо корисний сніданок з домашнім соусом песто

Опубліковано:
6 Листопада, 2021

Шукаєте рецепт швидкого та поживного сніданку? У нас є один варіант для вас! Приготуйте солоні сирники з домашнім соусом песто. А смачно доповнюватиме страву слабосолений лосось або кілька шматочків прошуто.

Рецепт солоних сирників

Час: 40 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

– 300 г 5% домашнього сиру;
– 2 ст. л. рисового борошна;
– сіль;
– 1 сире яйце.

Приготування:

  1. Щоб отримати однорідну структуру сирників – перебийте домашній сир блендером або перетріть через сито.

Порада: Для того, щоб сирники тримали форму і не розтеклись по сковорідці, потрібно щоб творог був не занадто вологий. Для впевненості краще його віджати від зайвої рідини.

  1. Змішайте у глибокому посуді всі інгредієнти для страви.
  1. Сформуйте руками сирники.
  1. Обсмажте їх на невеликій кількості кокосової олії до готовності. Також їх можна випікати в духовці, щоб зменшити калорійність страви.

Рецепт соусу песто

Час: 15 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:
– 1 пучок свіжого базиліку;
– 1 зубчик часнику;
– сік 1 лимона;
– 2 ст. л. оливкової олії;
– 3 шт. волоського горіха;
– 30 г сиру пармезан;
– сіль;
– чорний мелений перець.

Приготування:

  1. Відділіть листя базиліку від стебел, їх ми використовувати не будемо – гірчать.
  1. Перекладіть всі інгредієнти в чашу блендера або в ступу та перебийте до однорідної консистенції.
  1. Такий соус песто можна зберігати в холодильнику протягом 3 – 4 діб. Смачного!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #їжа, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рецепт, #сирники, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: