6 невербальних жестів, які говорять про кохання вашого партнера до вас

Опубліковано:
4 Листопада, 2021

Кажуть, що дії говорять гучніше, ніж слова? Це так, але важливість слів теж не можна недооцінювати.

Комунікація – ключ до добрих стосунків. Ви і ваш партнер повинні озвучувати свої страхи, побоювання, плани, почуття, мрії, цілі і випадкові роздуми. Звичка спілкуватися може сприяти більшій близькості і взаєморозумінню з півслова.

Проте, спілкування є лише одним з аспектів міцних і здорових стосунків. Любов і близькість можуть бути виражені без всяких слів. Істина полягає в розумінні того, що вашому партнерові не потрібно багато говорити, щоб донести до вас важливе повідомлення.

Він любить тебе… навіть коли не говорить це вголос. Через дотики можна висловити безліч відтінків своїх почуттів: від ніжності, турботи, ласки до пристрасного бажання – і для деяких це єдиний спосіб відчути любов.

Якщо ви людина, чия мова любові – не вербальна, а тактильна, у вас не виникне проблем з проявом почуттів в такій формі. Але це може виявитися проблемою, якщо ви реагуєте тільки на усні заяви про любов і прихильності. Ви можете не помітити всіх невербальних способів, якими ваш партнер заявляє про свою любов до вас. І це може призвести до почуття образи і розчарування з обох сторін.

Насправді, багато людей стверджують, що любов краще виражається за допомогою простих дій і жестів. І це правда певною мірою. Немає ніякого сенсу в словах любові, якщо вони не підкріплюються діями. Ви завжди будете хотіти здорового балансу.

Але найчастіше розпізнати навіть свою мову не так-то просто, що вже говорити про мову партнера. Ось 6 невербальних жестів, які говорять про те, що ваш партнер дійсно закоханий у вас:

1. Він завжди усміхається, коли знаходиться поруч з вами.

Усмішка може бути дуже показовою. Ви завжди можете відчути, коли людина усміхається по-справжньому і коли вона просто прикидається. Але якщо ви бачите, що вам щиро усміхаються, коли знаходяться поруч з вами, це означає, що в вас закохані і людині щиро подобається біля вас.

2. Він не ухиляється від обіймів.

Це теж цілком очевидно. Людина намагається доторкнуться до вас або обійняти вас, щоб ви могли відчути любов на фізичному рівні, а не тільки на словесному. Швидкоплинні дотики протягом дня грають величезну роль, якщо ваш партнер говорить на мові дотиків.

3. Він тримається ближче до вас.

Це не просто питання емоційної близькості. Він дійсно намагається наблизитися до вас фізично. Він намагається подолати відстань між вами, коли ви разом.

4. Він дивиться вам в очі.

Коли ви разом проводите час, він дивиться вам прямо в очі, щоб підтвердити контакт і передати відчуття, що він дійсно готовий чути вас і розуміти.

5. Він розмовляє з вами, навіть коли ви в компанії.

Навіть коли ви знаходитесь у великій групі людей, ви завжди помічаєте, що його увага належить вам. Ви завжди відчуваєте його погляд, навіть коли він оточений іншими людьми.

6. Він показує готовність піти на компроміс з вами.

Він більше не діє егоїстично. Він намагається зробити вас щасливою. І навіть якщо ваші бажання не збігаються, він шукає компроміс.

Це тільки 6 ознак кохання, насправді їх набагато більше. Але якщо вони є, ви можете бути впевненим – вас люблять.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жінка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #стосунки, #тернопіль, #тернопільські новини, #чоловік
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: