Тернопіль: у поминальні дні до кладовищ курсуватиме більше автобусів

Опубліковано:
29 Жовтня, 2021

У Тернополі призначили додаткові рейси громадського транспорту до міських кладовищ. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Зокрема, з 25 по 31 жовтня рейси до кладовища у с.Підгороднє здійснюються у парні дні тижня парними, у непарні – непарними випусками автобусів на маршрутах №№11, 27. А 1 листопада буде забезпечено також виконання усіх рейсів автобусами №№1А, 11, 27 до міського кладовища в с. Підгороднє, відповідно до розкладів руху автобусів робочого дня.

Щодо кладовища на Львівській трасі, що біля села Довжанка, то з 30 жовтня по 1 листопада також буде функціонувати впродовж дня автобусний маршрут №32 відповідно до потреб пасажиропотоку. Додатково на маршруті №1А працюватиме 8 одиниць транспорту (великі автобуси), які щороку 01.11.2021 виконують рейси до міського кладовища в с. Підгороднє

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кладовища, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: