У Тернополі відкрили меморіальну дошку захисникові України Андрію Стойку

Опубліковано:
12 Жовтня, 2021

На фасаді Тернопільської загальноосвітньої школи №19 сьогодні, 12 жовтня, відкрили меморіальну дошку учаснику Революції Гідності та бойових дій на Сході України, добровольцю батальйону «Шахтарськ» Андрію Стойку. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Священнослужителі освятили меморіальну дошку. Віддати шану Герою також прийшли рідні військовослужбовця, близькі, бойові побратими, педагогічний колектив та учні школи.

Зазначимо, що у 2014 році Андрій Стойко добровольцем вирушив на Схід у складі батальйону «Шахтарськ». Він пройшов чимало гарячих точок на лінії зіткнення (Іловайськ, Піски). Повернувшись, продовжував службу у лавах Національної поліції України.

Загинув тернополянин 22 липня 2018 року під час виконання службових обов’язків у селі Петропавлівська Борщагівка Київської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Андрій Стойко, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: