Тернополянину загрожує штраф за вигаданий злочин

Опубліковано:
5 Серпня, 2021
На спецлінію поліції звернувся 35-річний мешканець обласного центру.  Він повідомив, що в парку  на нього напав невідомий та відкрито заволодів його мобільним телефоном.

 

Читайте також

У Тернополі патрульні знову врятували людину від самогубства
Тернопільська поліція святкує свою 5-річницю
Заступнику начальника Головного управління Нацполіції у Тернопільській області обрано запобіжний захід у виді 168 тис грн застави

Прибувши на місце події, працівники поліції з’ясували, що інформація про вчинення грабежу не відповідає дійсності, а заявник перебував напідпитку. Чоловік зізнався працівникам поліції, що його ніхто не грабував, а в поліцію він звернувся з неправдивим повідомленням.

 
Стосовно порушника поліцейські винесли постанову за адміністративне правопорушення, передбачене статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) Кодексу України про адміністративні правопорушення, інформує Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #телефон, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: