Театр у Тернополі виявився недоступним для людей, які пересуваються на візку

Опубліковано:
5 Липня, 2021

Тернопільський обласний драматичний театр ім Т. Г.Шевченка виявився недоступним для людей, які пересуваються за допомогою крісла колісного. Про це повідомила у фейсбуці Оля Кундис

Жінка зазначила, що по встановленому (без дотримання усіх ДБН) пандусу можна потрапити лише з вулиці до вестибюлю, а до глядацької зали  знову сходи.

— На моє запитання : “як далі???” працівники театру приголомшили: “при потребі, організовуємо людей, винесуть куди треба”… Керівника не було в театрі, нажаль, тому звертаюсь через ФБ. Шановне керівництво Тернопільський Драматичний Театр , аби уникнути дискримінації людей за ознакою інвалідності, зробіть свій заклад доступним також для усіх маломобільних груп населення, дотримуючись усіх ДБН, згідно чинного законодавства, Конвенції ООН про права людей з інвалідністю, — наголосила Ольга. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пандус, #театр, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: