На Тернопільщині працівникам соціальної служби видали сучасні електроскутери

Опубліковано:
30 Травня, 2021 о 10:13
Четверо соціальних працівники відділення соціальної допомоги вдома, КУ «Центр надання соціальних послуг» Борщівської міської ради отримали електроскутери від Українського Фонду соціальних Інвестицій (УФСІ), в рамках проекту «Надання соціальних послуг в громаді».

Міська рада співпрацює з фондом з 2018 року. В межах цього проекту соціальні робітники вже отримали також 14 велосипедів.



Консультант з розвитку потенціалу громад в Тернопільській області – Ірина Кисляк та Ольга Крентовська – координатор проекту «Надання соціальних послуг в громаді» наголосили на тому, що Фонд зацікавлений у подальшій співпраці з громадою.

“Віримо, що згадані транспортні засоби полегшать умови праці соціальних працівників громади та покращать якість надання соціальних послуг жителям населених пунктів”, – йдеться на сторінці Борщівської міської ради”.

Такі ж скутери отримали працівники соціальної служби у Зборівській громаді. 

4 транспортних засоби для роботи передали на баланс КУ “Центр надання соціальних послуг” Зборівської міської ради. Ними користуватимуться у роботі соціальні працівники міста та сіл.

Проект на отримання електроскутерів, який фінансується Японським ґрантом, діє у громаді вже 2-й рік. Попереду створення соціального центру громади, роботи вже тривають.

На захід-передачу транспортних засобів завітали представниці проєкту ” Надання соціальних послуг в громаді” – це Крентовська Ольга, Кисляк Ірина та Штендера Юрій. Вони підкреслили активність представників громади у спільній роботі, яка попереду принесе ще нові додаткові ресурси.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: