У Шумську відремонтують дитячий-юнацький спортивний комплекс

Опубліковано:
29 Травня, 2021 о 11:43

У Шумську планують реконструювати дитячий-юнацький спортивний комплекс. Це дасть можливість дітям громади розвивати свої навички у різних видах спорту.

Під час робочого візиту до Шумська голова облдержадміністрації Володимир Труш спільно з народним депутатом України Ігорем Василівим оглянули об’єкт.



«Шумський спортивно-культурний комплекс відкрито у 1986 році. З того часу капітальний ремонт не проводили. Кошти виділялися лише на утримання та функціонування комплексу. Так ми бачимо в якому стані зараз знаходиться об’єкт. Тому ми плануємо відремонтувати спортивний комплекс. Оновлення дасть можливість дітям з ОТГ розвивати свої навички у різних видах спорту і надалі прославляти своїми досягненнями всю область», – каже Володимир Труш.

Відтак на 2022-2023 роки заплановано ремонт адміністративного приміщення комплексу, трибун, встановлення поливу на футбольному полі, заміна покриття на ігрових майданчиках та бігових доріжках, вкладання бруківки тощо.

Додамо, що з 2019 року балансоутримувачем Шумського спортивно-культурного комплексу є Шумська дитячо-юнацька спортивна школа.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: