У селі Лисівці продовжують будівництво мосту через річку Серет

Опубліковано:
24 Травня, 2021 о 11:43

У селі Лисівці продовжують капітальний ремонт мосту через річку Серет. Мостобудівники уже влаштували бетон на двох третинах прогонової будови мосту. Також попередньо було проведено армування балок та плити.

Згідно з проєктом, у Лисівцях підрядна організація зведе міст, довжиною 64 метри. Проїжджа частина мосту (габарит) матиме ширину 8 метрів, на ній буде 2 смуги руху. Також передбачено 2 тротуари по 2,25 метра кожен.



Завершити капітальний ремонт мосту планують упродовж 2021 року. Сьогодні ж місцеві жителі та сільськогосподарська техніка можуть переправитися через Серет за допомогою тимчасового мосту.

Нагадаємо, капітальний ремонт мосту у селі Лисівці розпочали торік завдяки Національній програмі відновлення мостів. Обвал частини споруди відбувся у 2019 році у зв’язку з системним рухом аварійним мостом великогабаритного транспорту.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: