На Тернопільщині злодійки обікрали пенсіонерку

Опубліковано:
23 Травня, 2021 о 09:13
Правоохоронці Тернопілля розшукують трьох зловмисниць, від рук яких потерпіла 84-річна пенсіонерка. Бабуся втратила всі заощадження.

 



Потерпіла звернулася до поліції і повідомила, що з її будинку незнайомки викрали 17 тисяч гривень.

—  Зі слів жінки, до неї на подвір’я прийшла невідома і попросила води. Пенсіонерка не відмовила та сказала зачекати на вулиці. Допоки вона набирала воду, незнайомка зайшла в будинок та почала розмову з господинею. Згодом за зловмисницею в помешкання прийшли ще дві жінки. Допоки двоє із них відволікали увагу пенсіонерки, їхня спільниця в цей час знайшла сховок з грошима  та викрала 17 тисяч гривень.  Після цього усі троє втекли, — інформують в ГУНП у Тернопільській області.

Відомо, що підозрювані пересувалися на синьому автомобілі марки «Москвич». На це вказали очевидці. Наразі поліцейські вживають заходів для розкриття злочину.

—  Вкотре застерігаємо жителів області не пускати до своїх господарств чи помешкань незнайомців. Якщо ви помітили в своєму населеному пункті підозрілих осіб, які ходять по будинках під різними приводами, не будьте байдужими, зателефонуйте на лінію «102» — поліцейські виїдуть, перевірять документи у незнайомців та з’ясують мету їхнього візиту, — закликають мешканців краю правоохоронці.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: