За неналежне утримування в’язнів: на Тернопільщині притягнули до відповідальності 5 правоохоронців

Опубліковано:
19 Квітня, 2021 о 19:53

На Тернопільщині прокуратура перевірила ізоляторах тимчасового тримання та виявила ряд порушень. До відповідальності притягнули 5 працівників поліції.

Як повідомляє Тернопільська обласна прокуратура, зафіксовані непоодинокі порушення вимог законодавства щодо роздільного тримання в’язнів у камерах ІТТ та проведення обшуку в’язнів особою однієї статі. Також виявлені факти недотримання санітарних норм у приміщеннях ІТТ ГУНП в області; незабезпечення в’язнів постільною білизною у достатній кількості та права на щоденну прогулянку; у камерах не проводились необхідні дезінфекційні заходи у зв’язку з триманням там ув’язненого, хворого на COVID-19.



У результаті перевірки до дисциплінарної відповідальності притягнуто 5 службових осіб органів поліції, з яких 3 – начальники ІТТ.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вязниця, #ізолятор, #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: