У тернопільських лікарнях 140 хворих на коронавірус

Опубліковано:
10 Листопада, 2020 о 08:43
Станом на 9 листопада у тернопільських лікарнях перебуває 140 хворих у важкому стані.

 
Як повідомили в міському оперативному штабі, ще 34 людини знаходяться у медзакладах міста з підозрою на недугу.

У Тернопільській міській лікарні швидкої допомоги – 68 хворих з підтвердженим COVID-19. 18 пацієнтів використовують кисневу маску, 16 – кисневий концентратор. 1 людина підключена до апарату ШВЛ. Ще 6 людей перебувають там з підозрою на інфікування.



В дитячій лікарні – 13 хворих на коронавірус (10 дітей і 3 дорослих). Кисневої підтримки потребують двоє. Ще 13 людей перебувають у медзакладі з підозрою на коронавірусну  хворобу.

У третій міській лікується 26 пацієнтів з підтвердженим коронавірусом, з них 7 перебувають на кисневій підтримці через маску, 23 – на кисневому концентраторі. 1 людина підключена до апарату ШВЛ. Ще 11 людей знаходяться там з підозрою на інфікування.

У Тернопільській міській лікарні №2 – 33 хворих з COVID-19: 4 пацієнта перебувають на кисневій підтримці через маску, 3 – на кисневому концентраторі. До апарату ШВЛ підключені троє. Ще 4-ро потупили в медзаклад з підозрою на коронавірус

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #коронавірус, #лікарні тернополя, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: