Зеленський і Єрмак захворіли на коронавірус. Що відомо про стан президента

Опубліковано:
9 Листопада, 2020

Президент України Володимир Зеленський та голова його офісу Андрій Єрмак здали позитивні тести на коронавірусну хворобу, повідомила пресслужба Офісу президента.

“На жаль, у президента України Володимира Зеленського позитивний тест на коронавірусну інфекцію COVID-19. Глава держави почувається добре і продовжуватиме виконувати свої обов’язки в дистанційному режимі на самоізоляції”, – йдеться у заяві.

Згодом про хворобу заявив і сам Володимир Зеленський.

“Немає у світі щасливчиків, для кого б COVID19 не становив загрози. Попри усі карантинні заходи, я теж отримав позитивний результат. В мене 37,5, а всім бажаю 36,6! Втім, почуваюся добре. Більшість долає COVID-19. І я теж це пройду. Все буде добре!” – написав він.

“Під кінець робочого дня отримав занадто “позитивні” новини: у мене позитивний тест на коронавірус, але почуваюся нормально”, – написав згодом у Facebook Андрій Єрмак.

Він планує взяти участь у відеозустрічі радників лідерів нормандського формату цього тижня.

“Якщо переговори цього тижня не відбудуться – точно не за моєї вини”, – додав Єрмак.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Єрмак, #зеленський, #коронавірус
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: