«Формула успіху музиканта» – відбулась прем’єра кавер-кліпу

Опубліковано:
2 Жовтня, 2020

Вірус вірусом, а… музика вічна. З нагоди Міжнародного Дня музики, невгамовні і творчі студенти факультету мистецтв ТНПУ ім. В. Гнатюка презентували кавер-кліп «Формула успіху музиканта» на пісню із репертуару Мішель Андраде – української співачки та телеведучої болівійського походження. Автори оновленого тексту – Уляна Шерстій і Дарія Познанська.

Виконують – Віталій Нємий, Дарина Познанська, Уляна Шерстій. Звукозапис – Назарій Сапяк, відео зйомка – Сніжана Тупісь. Переспів неймовірно заряджає, надихає, веселить. Запис виступу здійснили у приміщенні Тернопільського академічного драмтеатру імені Тараса Шевченка та в одній з авдиторій факультету мистецтв.

До слова. Студенти факультету мистецтв університету постійно у творчому пошуку. Влітку вони в особливий спосіб привітали своїх випускників бакалаврів. Записали відео-кліп на пісню «ТНПУ– ми вже випускники» й опублікували на ютуб-каналі TNPU Production.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кліп, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пісня, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: