Держпродспоживслужба у Тернопільській області закликає людей долучитися до перевірки дотримання карантинних вимог у закладах громадського харчування.
Попри те, що підприємцям неодноразово наголошують на дотриманні карантинних вимог, інспектори продовжують фіксувати порушення. У зв’язку із цим, Головне управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області пропонує представникам громадськості, ресторанного бізнесу, ЗМІ та небайдужим мешканцям області долучатись до проведення моніторингових відвідувань закладів громадського харчування.
Перегляньте також:
- Підприємці з Тернопільщини підозрюються у переправі чоловіків закордон
- Друге місце в Україні: ТНПУ лідирує за працевлаштуванням
Зазначимо, що станом на 13 липня на Тернопільщині лабораторно підтвердили 2260 випадків коронавірусу, з них 34 летальних та 1415 осіб одужало.