Правильним доповненням кафе або ресторану в теплу пору року є літня тераса. Особливо вигідно виділяється та літня тераса в Тернополі, про яку попіклувались озеленювачі та освітлювачі. Починаючи з весни, коли сонце вже гріє, але ще не пече, приємно посидіти надворі з чашкою кави і тістечком, розуміючи, що далі буде тільки краще. Потім приходить літо, і літня тераса стає способом сховатись від сонця, все ще знаходячись на свіжому повітрі. А восени відвідувачі не поспішають обирати приміщення, намагаючись зловити останнє тепле проміння. Це список ресторанів і кафе в Тернополі, що можуть похизуватись літньою терасою. 

Ресторанно-розважальний комплекс  “Maxim”

Ресторанно-розважальний комплекс  «Maxim»  –  однозначно унікальне  місце, яке поднує в собі все, чого забажає ваша душа.

У ресторані «Веранда» ви можете насолодитися виступами гуртів, обрати пиво до смаку, адже, у нас його 15 видів. В тому числі, від відомих місцевих пивоварень «Микулинецьке» та «Опілля».

Розташувавшись на м’яких диванах ресторану «Тераса», ви поринете у надзвичайну атмосферу літнього міста,  адже, це найкращий видовий ресторан. Наші офіціанти з радістю  допоможуть вам підібрати страви та напої, які не залишать вас байдужими.

null

А якщо ви прийшли з дітками, ми попіклуємося про те, щоб ви комфортно відпочивали, а малята проводили час у дитячій кімнаті під наглядом няні. А які дні народження  у  «Maxim kids club»… Це справжні вибухові дитячі емоції.

Чи багато ви знаєте бенкетних ресторанів,  де є такі чудові локації та неймовірний вид на озеро? Бо ми – ні! А у нашому ресторані ваше свято точно пройде якнайкраще, а ми вже вам у цьому допоможемо. Розмістимо ваших гостей максимально комфортно, оскільки  зал розрахований на 200 посадкових місць, запропонуємо такі смачні страви, що ви точно попросите рецепт.

null

Ну, і на завершення, те місце, яке стане для вас улюбленим – це наш «Караоке клуб». Тут  сама атмосфера налаштовує до задушевного співу. Тому, якщо ви любите співати – співайте, але «не душіть» пісню у собі, краще приходьте до нас. Навіть якщо не завжди виходить співати,  у нас є чудодійні коктейлі, після яких ви точно отримаєте шквал аплодисментів.

Ми надзвичайно раді кожному гостю  і  потішимо вас чудовим обслуговуванням , смачною їжею та приємними цінами.

Ресторанно-розважальний комплекс «Maxim» тел.  +38 067 351 4101,  вул.Білецька, 1

Сайт – https://maxim.te.ua/ua/ ,

Телеграм- https://t.me/rk_maxim/

Інстаграм  –https://www.instagram.com/rk_maxim/

Фейсбук – https://www.facebook.com/maxim.restaurant/

Ютуб – https://www.youtube.com/channel/UCRe8xjMEfGbpAEOlRekZ4DQ

З  10:00 (кожен з ресторанів працює за іншим графіком).

Ресторан “Хутір”

Ресторан «Хутір» – це двоповерхова будівля на 300 людей, просторий весільний зал та затишний літній майданчик з дерев’яними альтанками, сауна. Це місце сімейного відпочинку, що гостинно прийме Вас та допоможе зробити святкування Вашого весілля, корпоративу, бенкету, ювілею, випускного чи будь-якого свята незабутнім! Заклад організує виїзні фуршети та романтичні вечері. Кухарі ресторану приємно здивують розмаїттям страв європейської та української кухні, є у меню страви, приготовані за домашніми рецептами. Великою популярністю користуються приготовані на вогні запашні шашлики, ніжні запечені овочі, фірмові блюда з баранини тощо. У закладі ви зможете влаштувати шикарну фотосесію, адже територія ресторану «Хутір» облаштована кращими ландшафтними дизайнерами, а з самого закладу відкривається неймовірний краєвид на тернопільське озеро. Ресторан «Хутір» приймав президентів, міністрів, зірок естради, іноземні делегації, багатьох високоповажних гостей. Тому будьте впевнені, що тут задовольнять усі ваші побажання.

Жива музика з 19 до 23.30  VIP зал з каміном 

– Зал для бенкетів на 100 осіб

– Зал для бенкетів на 200 осіб

– Зал для бенкетів на 30 осіб

– Зал для бенкетів на 60 осіб

– Літня площадка з живою музикою

Вул. Чумацька, 81а (0352) 43 57 79, (098) 891 12 64

http://hutir.ternopil.ua/

Заходьте до нас на сторінки у фейсбук, інстаграм.

null

 

null

“HONEY_HALL” – простір щасливих подій

Нова локація для ековесіль під відкритим небом за 20 км від Тернополя 

Це – Honey Hall, простір щасливих подій. Event-майданчик формату «open air» в елегантному французькому стилі над ставом, поряд із сосновим лісом. У нас можна святкувати весілля, дні народження,  конференції, вечірки. Організувати фотосесію чи виїзний воркшоп. . Підписуйтесь на нашу сторінку – і скоро ви побачите живі фото з нереальною красою.

null

А поки знайомимо із перевагами локації Honey Hall:

– Велике біле шатро в елегантному стилі на 230 гостей (із просторим танцювальним майданчиком та терасою над водою). ⠀

– Зручне розташування (лише 20 км від Тернополя, по прямій асфальтованій дорозі).

– Запаморочливо гарна природа: ставочок, високі дерева, доглянутий газон, лавандові доріжки, краєвид на сосновий ліс, щебетання пташок. ⠀

– Романтичний причал для весільної церемонії. ⠀

– Кейтеринг-кімната з професійним ресторанним обладнанням. ⠀

– Гріль-зона, лаунж-зона, wellcome під окремими шатро. ⠀

– Сучасні комфортні вбиральні ⠀

– Простора паркозона.

– Приватність, гарантована постійною охороною .

– Для гостей у перший сезон дуже привабливі ціни . 

Бронюйте свою дату за телефоном: +38 050 37715 40

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ресторан, #тераса, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: