Посилили контроль за роботою тернопільських закладів громадського харчування

Опубліковано:
15 Червня, 2020 о 18:43

У Тернополі, у зв’язку з підвищенням рівня захворюваності на COVID-19, посилили контроль за дотриманням в закладах харчування протиепідемічних заходів. Таке рішення прийняли на засіданні тернопільського штабу для боротьби з коронавірусом.

Так, згідно з новими обмеженнями, приймати відвідувачів можна на відкритих майданчиках. У приміщеннях можна перебувати гості виключно, якщо заклад дотримуються ряд вимог, а саме: за одним столом можуть знаходитися не більше чотирьох людей; обов’язків температурний скриніг відвідувачів; дезінфекція стола після кожного гостя; розрахунку може здійснювати лише адміністратор або окремий працівник, який не обслуговує гостей; заборонено проводити фуршети і видавати непропорційні блюда тощо.



Зазначимо, що станом на 15 червня на Тернопільщині лабораторно підтвердили 1467 випадків корона вірусу, 26 — летальних. Одужало.1022 людей

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Штурмовик
16:14, 24 Листопада, 2024

Із «Богданою» — безпечніше: в артилеристів українська зброя

ТОП новини тернопільщини: