У Тернополі, у зв’язку з підвищенням рівня захворюваності на COVID-19, посилили контроль за дотриманням в закладах харчування протиепідемічних заходів. Таке рішення прийняли на засіданні тернопільського штабу для боротьби з коронавірусом.
Так, згідно з новими обмеженнями, приймати відвідувачів можна на відкритих майданчиках. У приміщеннях можна перебувати гості виключно, якщо заклад дотримуються ряд вимог, а саме: за одним столом можуть знаходитися не більше чотирьох людей; обов’язків температурний скриніг відвідувачів; дезінфекція стола після кожного гостя; розрахунку може здійснювати лише адміністратор або окремий працівник, який не обслуговує гостей; заборонено проводити фуршети і видавати непропорційні блюда тощо.
Перегляньте також:
- Презентація книги «Замки Тернопілля» об’єднала місцеву інтелігенцію
- Графік включення світла на Тернопільщині 26 листопада
Зазначимо, що станом на 15 червня на Тернопільщині лабораторно підтвердили 1467 випадків корона вірусу, 26 — летальних. Одужало.1022 людей