На Тернопільщині інструкторів ЗНО перевірятимуть на коронавірус

Опубліковано:
13 Червня, 2020 о 18:43

На Тернопільщині усіх працівники, які будуть залучені до проведення ЗНО, тестуватимуть на коронавірус. Таке рішення прийняла комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

За словами начальниці управління освіти і науки облдержадміністрації Ольги Хоми, під час проведення тестування усіх інструкторів забезпечать засобами індивідуального захисту, а пункти проведення ЗНО продезінфікують. Також, при вході в приміщення, будуть перевіряти температуру в учасників ЗНО.



«В аудиторії під час тестування можуть перебувати 15 учасників та двоє інструкторів. Учнів мають розсадити в приміщенні таким чином, щоб дистанція один від одного була не меншою, ніж 1,5 метра. Поруч, спереду та ззаду кожного учасника мають бути вільні місця», – розповідає Ольга Хома.

До слова, Кабін скасував проведення пробного ЗНО. Проте, учасники зможуть пройти тестування у режимі онлайн. Дата проведення основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання  залишається незмінною –  з 25 червня по 17 липня.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ЗНО 2020, #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: