На Тернопільщині злодії-гастролери серед білого дня обікрали приватний будинок

Опубліковано:
23 Листопада, 2019 о 07:13

Серед останніх злочинів злочинного квартету – приватний будинок у Підволочиському районі в селі Кам’янки. Крадії серед білого дня розбили віконну шибу і проникли до чужого помешкання. Звідти винесли ювелірні прикраси і готівку на суму більше 120 тисяч гривень.

Під час розслідування крадіжки стало відомо, що група злодіїв – із Волині і що вони причетні ще до п’яти крадіжок у Кременецькому, Бучацькому та Чортківському районах. Крадії – 27-річний раніше неодноразово судимий за майнові злочини житель селища Торчин, 25-річний уродженець Нововолинська, раніше судимий за наркозлочини 49-річний уродженець Луцька і  28 річний волинянин, який був за водія. Пересувалися грабіжники на різних автомобілях. На останню вилазку прибули на авто марки «Опель» білого кольору, яку поліцейські арештували.



Трьох із злочинного кваритету затримали. Вирішується питання про оголошення підозри за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу та обрання міри запобіжного заходу.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: